ID Lam OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevuseks on trükitööstusmaterjalide, esitlustarvikute, kontori-, õppe- ja loometööks vajalike toodete müük. Oleme olnud usaldusväärseks partneriks oma klientidele enam kui 30 aastat. 

Kui algusaastatel tegelesime lamineerimistoodete müügi ning infomaterjalide tootmisega, siis tänaseks on meist saanud kohalikul turul oluline trüki- ja pakenditööstusega seotud toodete maaletooja. Viimasel kümnendil oleme laiendanud oma tootevalikut ka reklaamtoodete ja esitluslahenduste suunal, kus eesmärgiks on pakkuda kliendile parimat hinna-kvaliteedi suhet, tarnekindlust ja kiirust.

Omades pikaajalist kogemust paberi ja selle erinevate rakenduslahendustega trükivaldkonnas, tekkis idee laiendada oma tootevalikut ka õppe- ja loometöö suunas. Nii saigi tuule tiibadesse 2019. aastal lansseeritud bränd – PAPIIR

Meie eesmärk on innustada inimesi väljendama end läbi loomingu.

Tuues esile mõned tootegrupid lähemalt:

  • hobitarbed – meie valikust leiab üle 400 erineva disainpaberi, nende seas ka glitter-, peegel- ja sametpinnaga kartonge, dekoreerimisvahendeid ning tööks vajalikke tarvikuid nagu liimid, teibid, lõikurid, lõikematid jmt.
  • kunstitarbed – mitmekülgne valik joonistuspabereid, lõuendeid, värve, pintsleid ja abivahendeid erinevate tehnoloogiate jaoks. Sobiva lahenduse leiavad siit nii lapsed, harrastajad kui ka professionaalid.
  • õppevahendid – lisaks igapäevastele kooli- ja kontoritarvetele pakume mitmeid tooteid teeme-ise-tegevusteks, mis tagavad toreda meelelahutuse ning aitavad lapsi suunata iseseisvuse poole.

Toodetega on võimalik lähemalt tutvuda meie Kalamajas asuvas kontoris – aadressil Tööstuse 43, Tallinn. Samuti on meie tooted saadaval edasimüüjate kaudu üle Eesti.

Meie tegemistel saad lisaks kodulehele silma peal hoida ka Facebookis ja Instagramis. Eesti E-kaubanduse Liidu poolt on Papiiri e-poele väljastatud usaldusmärgis “Turvaline ostukoht”. 

PAPIIR – Sinu partner paberimaailmas